Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Επίσκεψη της υποψ. περιφερειακής συμβούλου Μαρίας Ζωγράφου-Τσαντάκη στις εκδηλώσεις "Αμπελιώτικα" του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελειών, 2-5-2014.




Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Αμπελιώτικα» στις Αμπελιές Πέλλας παρευρέθηκε η υποψ. περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη την Παρασκευή 2-5-2014. Το χωριό Αμπελιές Δήμου Πέλλας γιορτάζει κάθε χρόνο τον Άγιο Αθανάσιο στις 2 Μαϊου και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις Αμπελιώτικα, διαρκούν επί τριήμερο (1-3 Μαΐου) και συνδιοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελιών και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α Πέλλας. Πλήθος κόσμου από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή συμμετέχει παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις τις βραδινές ώρες του τριήμερου εορτασμού.
Περιλαμβάνει πολιτιστικά δρώμενα και χορούς με  τοπικά συγκροτήματα αλλά και από περιοχές της Μακεδονίας και της Δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα λειτουργεί  Ανθοέκθεση από τον Σύλλογο Εθελοντών γονέων «ΟΡΑΜΑ». με ποικιλία από καλλωπιστικά φυτά και βότανα.
Η Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη συνεχάρει τις εθελόντριες του συλλόγου για την ανθοέκθεση καθώς και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελιών για την άψογη εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων παιδιών και ενηλίκων του Συλλόγου. 
Με μέλη-εθελόντριες του ΟΡΑΜΑ στην ανθοέκθεση, εκδήλωση Αμπελιώτικα, 2-5-14

 Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Γιώργος Τσιαπάνης, Σοφία Θεοδωρίδου: Αμπελιώτικα, 2-5-14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου